Voor groepen

Voor groepen

Voor groepen

Voor groepen organiseert het Bureau retraites. Daarin ga je samen met groepsgenoten aan de slag met een holistisch mind – body programma om meer psychologische flexibiliteit en emotionele balans te ervaren. 

Retraites

Wat kun je verwachten?

In een trainingsretraite van twee dagen trek je je even terug uit de waan van de dag en ga je samen met andere professionals aan het werk om je eigen passie en bevlogenheid terug te vinden. Je onderzoekt hoe je nu en in de toekomst jouw waarden een plek kunt geven in werk en leven en ervaart welke krachtige energie daarbij ontstaat. We gaan op een waarderende manier op zoek naar dat waar jij meer van wil, wat je daarbij helpt en wat je in de weg staat. Yoga en meditatietechnieken helpen je om ingesleten patronen op een observerende, niet oordelende manier te verkennen. Je ontdekt wie je echt bent en hoe je door daar ruimte aan te geven weer met frisse zin in jouw werk en leven staat. 

Individuele coaching

Hoe ik jou bij kan staan

Met behulp van Yoga. based Acceptance & Commitment training help ik je jouw reactiepatronen bij pijnlijke persoonlijke ervaringen te observeren. En het effect van die patronen op de korte- en langere termijn te ontdekken. 

We maken samen jouw levensplan aan de hand van de vraag; wie en wat het belangrijkst voor je is? We onderzoeken wat pijn doet en in de weg staat om toe te werken naar wie of wat het belangrijkst voor je is. We identificeren wat je doet om pijnlijke ervaringen te ontvluchten, te vermijden of er controle over te houden en je leert wat je doet of kunt doen om meer naar jouw waarden te leven. 

Leer mij kennen

Marjolijn Punt

Pyscholoog
|
Trainer
|
Coach

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie en levenskracht te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als coach, trainer, docent en manager/directeur.