Voor groepen

Voor groepen

Voor groepen

Ben je op zoek naar een manier om je passie en bevlogenheid terug te vinden? Wil je samen met andere professionals aan de slag om je waarden en doelen in werk en leven helder te krijgen? Dan is onze trainingsretraite van twee dagen iets voor jou!  Tijdens deze retraite krijg je de kans je even terug te trekken uit de dagelijkse hectiek en je volledige aandacht te richten op wat echt belangrijk voor je is.  

Retraites

Wat kun je verwachten?

In een trainingsretraite van twee dagen trek je je even terug uit de waan van de dag en ga je samen met andere professionals aan het werk om je eigen passie en bevlogenheid terug te vinden. Met behulp van positieve psychologie, yoga en meditatietechnieken. 

Op een waarderende manier gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken en welke stappen je daarvoor kunt zetten. 

Je krijgt inzicht in ingesleten patronen en ontdekt wat je in de weg staat om volledig tot bloei te komen.

Door jezelf deze twee dagen te gunnen krijg je de ruimte om te ontdekken wie je écht bent. De energie die daarbij vrij komt is krachtig en inspirerend. Je zult vol nieuwe inzichten en inspiratie terugkeren naar je werk en leven, klaar om weer vol enthousiasme aan de slag te gaan. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te werken!

Individuele coaching

Hoe ik jou bij kan staan

Met behulp van Yoga. based Acceptance & Commitment training help ik je jouw reactiepatronen bij pijnlijke persoonlijke ervaringen te observeren. En het effect van die patronen op de korte- en langere termijn te ontdekken. 

We maken samen jouw levensplan aan de hand van de vraag; wie en wat het belangrijkst voor je is? We onderzoeken wat pijn doet en in de weg staat om toe te werken naar wie of wat het belangrijkst voor je is. We identificeren wat je doet om pijnlijke ervaringen te ontvluchten, te vermijden of er controle over te houden en je leert wat je doet of kunt doen om meer naar jouw waarden te leven. 

Leer mij kennen

Marjolijn Punt

Pyscholoog
|
Trainer
|
Coach

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie en levenskracht te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als coach, trainer, docent en manager/directeur.