Positieve psychologie training

Met verlangen als routekaart en je ziel als kompas weten je voeten waar te gaan.

Altijd blijven leren

Leren is leuk

Millennials zijn leergierig en willen zich levenslang blijven ontwikkelen. Werknemers geven tegenwoordig vaak zelf aan dat bijscholing en nieuwe werelden ontdekken doorslaggevend zijn voor hun welzijn op het werk. 

Wacht dus niet tot jouw mensen deze eis op tafel leggen en stel zelf een vormingsplan op dat beantwoordt aan hun verwachtingen en behoeften. Meteen heb je ook een extra argument om sollicitanten aan te trekken. En hoe vergroot je de kansen op succes van deze aanpak? Door zelf het goede voorbeeld te geven!

 

Wat kan je verwachten?

Hoe voeg jij waarde toe aan jezelf?

Masterclasses

Our individualized personal training focus on each student’s particular needs. Is personal training right for you?

Retraites

Our instructors perform hundreds of hours of training to meet teacher standards so they can provide the highest quality workouts.

Masterclasses

We try not to cancel any of our Park classes around the city!! Most forecasts are conservative: 40% chance of 

Retraites

We try not to cancel any of our Park classes around the city!! Most forecasts are conservative: 40% chance of 

Over mij

Marjolijn Punt

Pyscholoog
|
Trainer
|
Coach

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie en levenskracht te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als coach, trainer, docent, yoga en meditatietrainer en manager/directeur.