Leergang Positieve Psychologie

Leer als coach, trainer of HR-medewerker gebruik te maken van positieve psychologie om mensen te laten floreren en ontwikkelen. Vergroot de veerkracht, stimuleer het gebruik van talent en sterke kanten én zorg voor bevlogen en gelukkige mensen.

De leergang Positieve Psychologie leert coaches, trainers, psychologen en HR-professionals het beste uit hun coachees en trainees te halen. Je leert werken met inzichten en technieken die hun waarde hebben bewezen in onderzoek en praktijk. We gaan aan de slag met de theoretische onderbouwing. Daarbij is er vooral veel aandacht voor het oefenen met verschillende positief-psychologische interventies. Je leert hoe je mensen kunt helpen richten op datgene wat ze wél willen en op het ontwikkelen van hun sterke kanten in hun werk en loopbaan.

Over de leergang

De leergang bestaat uit 6 dagen. Je leert werken met oplossingsgerichte gespreksvoering, appreciative inquiry, ACT, sterke kanten en psychologisch kapitaal. Er is accreditatie toegekend door het NIP (80 punten voor register Arbeids- en Organisatiepsycholoog NIP en Arbeids- en Gezondheidspsycholoog NIP).

Per 31 augustus 2018 zijn aan de opleiding Leergang Positieve Psychologie 36 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie treft u aan op: www.NOBCO.nl. Heb je interesse in andere accreditaties? Neem dan contact op, we helpen je graag verder.

Op dit moment is het nog mogelijk om je voor twee leergangen aan te melden. Beiden vinden plaats in Utrecht van 9:00 tot 17:00.

Leergang 4 (AL GESTART – op vrijdagen) – 2018: 31 augustus, 21 september, 12 oktober, 2 november, 23 november, 14 december (locatie Instock, Utrecht).

Leergang 5 – 2019 (op donderdagen): 17 januari, 14 februari, 14 maart, 11 april, 9 mei en 6 juni (locatie Instock, Utrecht).

De investering bedraagt € 1495,- excl. btw (NIP-leden en NOBCO-leden krijgen 10% korting). Dit is inclusief materialen.

Op de hoogte blijven? Mail ons op info@bureauvoorpositievepsychologie.nl

Meer weten? Lees hier het hele programma van de Leergang Positieve Psychologie.

Wat is positieve psychologie?

Positieve psychologie is de wetenschap en praktijk van welbevinden, optimaal functioneren, bevlogenheid, sterke kanten en meer. Het wordt effectief toegepast voor duurzame inzetbaarheid, veerkracht, omgaan met stress, benutten van talent en motivatie. Hier lees je meer over positieve psychologie.

Over de trainers

Marjolijn Punt is arbeids- en organisatiepsycholoog en heeft onder andere de populaire leergang Vitale mensen in Vitale organisaties mede-ontwikkeld en verzorgd. Sabine Mur is arbeids- en organisatiepsycholoog en traint vanuit haar Bureau voor Bevlogenheid medewerkers om met energie te werken. Matthijs Steeneveld is mindfulnesstrainer en psycholoog. Daarnaast is hij redactielid van het Tijdschrift Positieve Psychologie.

Neem contact op

Heb je interesse in de Leergang Positieve Psychologie of heb je nog een vraag? Of wil je je direct aanmelden? Mail naar info@bureauvoorpositievepsychologie.nl.