Marjolijn Punt

Ik ben geboeid door de combinatie van wetenschap en praktische toepassingen vanuit positieve psychologie, filosofie en spiritualiteit, waar het gaat over de zoektocht naar menselijk geluk, zingeving en floreren. Wat kun je daar zelf aan bijdragen en hoe kan dit jouw leven en dat van anderen verrijken? Wat ik daarmee ga doen is:

  • Opleiden: van professionals in de zorg en in het onderwijs, HR-adviseurs en leiders. Het accent ligt op een combinatie van professionele, persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Met korte afgebakende leerroutes die samen een leerreis vormen, die je geheel of gedeeltelijk kunt volgen. Gericht op zijn, voelen en ervaren, groeien, leren en ontwikkelen en toepassen in jouw dagelijks werk en leven.
  • Trainen, coachen en retraites: in floreren en levensgeluk, vanuit positieve psychologie, yoga en meditatie. Voor deelnemers uit organisaties, of vanuit een persoonlijke vraag. Op mooie en inspirerende locaties. Liefst dicht bij de natuur zoals bij ‘de strandpsycholoog’.

Contact met Marjolijn Punt: 06 – 25 02 16 22, marjolijn@bureauvoorpositievepsychologie.nl