Owner

Positieve Psychologie | Yoga | Meditatie

Vanuit het Bureau voor Positieve Psychologie coach en train ik mensen die ‘het beste uit zichzelf, hun werk en hun leven willen halen’. Door ze te steunen bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en te leren een ‘levenskunstenaar’ te worden.

Mijn ervaring

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie en levenskracht te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als coach, trainer, yoga en meditatie docent en manager/directeur.

Hoe ga ik te werk?

We believe that Pilates is the path to a fuller, more satisfying physical existence. We believe that being in control of your body helps you to be in control of your life. 

Persoonlijke aanpak

Our individualized personal training focus on each student’s particular needs. Is personal training right for you?

Werken in groepen

Our individualized personal training focus on each student’s particular needs. Is personal training right for you?

 

Met behulp van Yoga. based Acceptance & Commitment training help ik je jouw reactiepatronen bij pijnlijke persoonlijke ervaringen te observeren. En het effect van die patronen op de korte- en langere termijn te ontdekken.