Over ons

Het Bureau voor Positieve Psychologie bestaat uit drie bevlogen professionals, elk met hun eigen achtergrond. Ze hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen en interventies op het gebied van positieve psychologie. Hun liefde voor het vak dragen ze over in het opleiden van professionals, coaches, trainers en HR-medewerkers.

Sabine Mur

Sabine Mur

Sabine Mur

Sociaal en organisatiepsycholoog (Register NIP A&O), oprichter Bureau voor Bevlogenheid

Als ervaren trainer en adviseur, begeleidt Sabine leiders en professionals in het vergroten van energie, motivatie en prestatie. Ze bereikt resultaat door advies, training en (team-) coaching. Haar interventies zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschap over gedragsverandering uit de positieve psychologie en waarderende interventiekunde (AI).

sabine@bureauvoorbevlogenheid.nl

Marjolijn Punt

Marjolijn Punt

Marjolijn Punt

Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, oprichter Bureau voor Positieve Psychologie (2014) en Bureau voor Werk en Levenskunst

Marjolijn coacht professionals bij het vergroten van hun energie, mentale veerkracht en psychologisch kapitaal. Positieve psychologie is de bron van haar werk, altijd gefundeerd op wetenschappelijke inzichten. Ze heeft veel effectieve vitaliteit-programma’s ontwikkeld voor grote dienstverleners, zoals de Rabobank en Achmea.

marjolijn@bureauvoorpositievepsychologie.nl

Matthijs Steeneveld

Matthijs Steeneveld

Matthijs Steeneveld

Psycholoog NIP, oprichter Steeneveld Training Coaching, redacteur Tijdschrift Positieve Psychologie

Matthijs traint professionals en teams in organisaties met appreciative inquiry, mindfulness, sterke kanten en psychologisch kapitaal. Hij richt zich op het bevorderen van zelfontwikkeling en inzetten van sterke kanten. Hij verbindt de wetenschap en praktijk van positieve psychologie in zijn werk. Hij schreef een boek over psychologisch kapitaal en maakte het Sterke Kantenkaartspel met Anouk van den Berg. Daarnaast is hij 7 jaar werkzaam geweest als therapeut op een afdeling angststoornissen.

info@msteeneveld.nl