Over mij

Marjolijn Punt

Psycholoog
|
Coach
|
Trainer

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, psychologische flexibiliteit te ontwikkelen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als psycholoog, coach, trainer, yoga en meditatiedocent.

Hoe ik werk

Positief blijven

Ons gelukkig voelen willen we natuurlijk allemaal! Het goede nieuws is dat je zelf invloed hebt op de mate waarin je je goed voelt en positieve gevoelens ervaart.

Richting geven

Weten wat jouw doel is in dit leven en wat je waardevol vindt kan je mentale conditie aanzienlijk verhogen. Maar wat telt nu echt voor jou in het leven? En hoe kom je erachter wat jouw doelen zijn?

Meditatie

Leven in het hier en nu is leven met aandacht. Leven met aandacht kan leiden tot een gelukkiger en betekenisvoller leven en het ervaren van meer vrijheid. En leven met aandacht kun je leren!

Plan een afspraak

Op het strand of op kantoor

Laten we eerlijk zijn, het leven kan soms behoorlijk zwaar zijn en nare ervaringen zijn onvermijdelijk. Gelukkig kunnen we deze ervaringen gebruiken om te groeien en ons te ontwikkelen. Het is belangrijk om te begrijpen dat onze reacties op deze ervaringen aangeleerd gedrag zijn en dat we de kracht hebben om ons gedrag te veranderen.

Met behulp van Yoga-Based Acceptance & Commitment training kun je leren hoe je jouw reactiepatronen bij pijnlijke ervaringen kunt observeren en ontdekken wat het effect is van deze patronen op de lange termijn. Samen maken wij jouw levensplan, waarin we kijken naar wat het belangrijkst voor je is en wat je doet om pijnlijke ervaringen te vermijden of er controle over te houden.

Je leert hoe je meer naar jouw waarden kunt leven en hoe je deze waarden kunt gebruiken om jouw reacties op pijnlijke ervaringen te veranderen.

Dus als je ooit het gevoel hebt dat je vast zit in je reactiepatronen bij nare ervaringen, onthoudt dan dat je de kracht hebt om te veranderen en te groeien. En ik ben er om je te helpen bij elke stap van de weg.  

Meer informatie over de locaties

Je bent welkom in zowel mijn kantoor als op het strand.

Even uitwaaien

Het strand

Wat dacht je ervan om samen een heerlijke wandeling te maken in de buitenlucht? Het is wetenschappelijk bewezen dat de zon en frisse lucht je energieker maken en je humeur verbeteren. Tijdens onze wandeling komen we letterlijk in beweging waardoor je je nog beter gaat voelen.

De ruimte om ons heen heeft ook een positief effect. het stimuleert creativiteit en verruimt je blik Het is de perfecte omgeving voor een luchtig, maar ook voor een diepgravender gesprek. 

Ik kijk er naar uit om samen met jou te genieten van de buitenlucht en de positieve effecten daarvan te ervaren tijdens onze wandeling.

Een rustig gesprek

Het kantoor

Als je behoefte hebt aan een rustige en persoonlijke omgeving om in gesprek te gaan, dan ben je van harte welkom op mijn kantoor.

Hier kunnen we in alle rust werken aan jouw persoonlijke doelen en aandacht geven aan wat op dit moment echt belangrijk voor je is.

Mijn kantoor is een veilige plek waar je je op je gemak kunt voelen en waar we samen kunnen werken aan het bereiken van positieve veranderingen in jouw leven. Neem gerust contact op om een afspraak te maken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten op mijn kantoor.