Over mij

Marjolijn Punt

Psycholoog
|
Coach
|
Trainer

Ik werk met een positieve en op kracht gerichte aanpak, ongedwongen en praktisch. Yoga en meditatietechnieken gebruik ik om energie te laten stromen, (emotionele) balans te herstellen, psychologische flexibiliteit te ontwikkelen, meer rust en ontspanning te vinden en met een frisse kijk in het leven te staan. Mijn begeleiding is gebaseerd op een jarenlange ervaring als psycholoog, coach, trainer, yoga en meditatiedocent.

Hoe ik werk

Positief blijven

Ons goed voelen willen we natuurlijk allemaal! Het goede nieuws is dat je zelf invloed hebt op de mate waarin je je goed voelt en positieve gevoelens ervaart.

Richting geven

Weten wat jouw doel is in dit leven en wat je waardevol vindt kan je mentale conditie aanzienlijk verhogen. Maar wat telt nu echt voor jou in het leven? En hoe kom je erachter wat jouw doelen zijn?

Meditatie

Leven in het hier en nu is leven met aandacht. Leven met aandacht kan leiden tot een gelukkiger en betekenisvoller leven en het ervaren van meer vrijheid. En het goede nieuws: leven met aandacht kun je leren!

Plan online een afspraak

Op het strand of op kantoor

Misschien ben jij ‘best wel tevreden’ over het leven wat je leidt. Of heb je ‘eigenlijk wil ik….’ lijstjes waar je steeds niet aan toekomt. Omdat het druk is, omdat het gewoon makkelijker is om door te gaan of er tijd genoeg is en je het nog ‘even’ uitstelt.

Als je jouw geluk een cijfer zou geven, wat zou dat dan zijn? Een 8, een 7 of een 6? Zou je liever hebben dat dit hoger was? Je kunt nu aan de slag gaan met het vergroten van jouw geluk. Dat is waarschijnlijk spannend en lang niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard!

Wat wil je altijd al graag een keer doen? Waar word je blij van? Wat maakt jou tot wie jij bent? Hoe kom jij het beste tot je recht? Wat zijn jouw waarden? Investeer in jezelf en leer hoe jij dit het beste aan kunt pakken!

Meer informatie over de locaties

Je bent welkom in zowel mijn kantoor als mijn strandhuisje voor een luchtig gesprek. 

Even uitwaaien

Het strand

De zon en buitenlucht maakt energieker en geeft een beter humeur. Wandelen brengt je letterlijk in beweging. De ruimte stimuleert creativiteit en verruimt je blik. De perfecte plek voor een luchtig of diepgravender gesprek. 

Een rustig gesprek

Het kantoor

Wil je liever op mijn kantoor in gesprek? In alle rust aan de slag met aandacht voor wat er op dit moment werkelijk belangrijk voor je is? Dat is uiteraard ook mogelijk.