Ieder mens heeft sterke kanten, specifieke positieve karaktereigenschappen. Door jouw sterke kanten te leren kennen, ermee te experimenteren en ze meer te gebruiken word je veerkrachtiger en presteer je beter. Door met yoga aan sterke kanten te werken leer je ze nog beter kennen en kun je ze verankeren. Zo word je stap voor stap ‘de beste versie van jezelf’.

In deze dag ontdek je jouw sterke kanten door waarderende gesprekken te voeren en met het sterke kanten kaartspel te werken. Je leert onbenutte sterke kanten te gebruiken en je sterke kanten anders te gebruiken. Je leert wanneer je doorschiet en hoe je balans kunt aanbrengen en je leert sterke kanten in anderen te zien.

Je hoeft niet in de lotushouding te kunnen zitten of op je hoofd te staan om yoga te doen. We werken met eenvoudige yogahoudingen, meditatie en ademhaling gericht op het versterken van jouw innerlijke kracht. Je krijgt controle over een rustiger hoofd en meer positieve gedachten die je helpen jouw potentieel te verwezenlijken. En je oefent samen wat voor erg veel plezier zorgt.

Schrijf je in voor een ontspannen en leerzame dag met waardevolle gesprekken en actieve momenten. Leer jouw unieke sterke kanten kennen en ontwikkel ze met behulp van de opdrachten en oefeningen. Ontdek hoe yoga je helpt om ze steeds verder door te ontwikkelen en in jouw dagelijkse leven te gebruiken.

Praktische informatie

  • 1 april tot 1 oktober: Blow Beachhouse Zandmotorpad 2554 GK Den Haag
  • 1 oktober tot 1 April: Bloom House of Health Koninginnegracht 28 2514 AB Den Haag
  • Datum & tijd: Iedere vrijdag van 10.00 – 16.00 uur vanaf 13 augustus bij voldoende aanmeldingen:
  • Kleding: makkelijk zittende kleding waar je je vrij in kan bewegen
  • Aantal deelnemers : minimaal 4
  • Trainer/coach: Marjolijn Punt

Investering: € 225,- per persoon (voor particulieren, incl. btw). Dit is inclusief online training (app) eten en drinken. *

*Bij ontvangst van het inschrijfgeld is jouw deelname definitief