Sterke Kanten

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan deze trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In één trainingsdag leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s.

Training ‘werken met sterke kanten’

In deze training krijg je de wetenschappelijke achtergrond van sterke kanten: wat zijn de voordelen van het gebruik van sterke kanten? En hoe stimuleer je de ontwikkeling ervan? Je oefent met werkvormen om sterke kanten te ontdekken, te ontwikkelen en in balans te brengen.

Praktische informatie

De trainingsdag is bestemd voor elke coach, trainer, adviseur of HR-professional die zich wil ontwikkelen in het werken met sterke kanten. Op dit moment staat er geen trainingsdag staat gepland. Heb je interesse om deel te nemen aan deze trainingsdag of wil je de training incompany organiseren? Laat het ons weten via info@bureauvoorpositievepsychologie.nl

Per groep is er ruimte voor 16 deelnemers, de training gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. De investering bedraagt € 275,- (excl. 21% btw) en is inclusief lunch, artikelen en ons eigen Sterke Kantenkaartspel.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@bureauvoorpositievepsychologie.nl.

Meer over sterke kanten

Wil je meer weten over sterke kanten? Lees deze Engelstalige blog van één van onze trainers over de verschillende sterke kantenclassificaties.

Op maat

Wij bieden deze training ook op maat aan. Heb je interesse in deze training? Neem contact met ons op (info@bureauvoorpositievepsychologie.nl). In overleg kunnen we bepalen wat de beste vorm en tijdsinvestering is voor jouw situatie. Als je interesse hebt in een training psychologisch kapitaal voor jouw bedrijf of team, kun je ook contact opnemen.

Aanmelden

Meld je aan door te mailen naar info@bureauvoorpositievepsychologie.nl. Vermeld in je mail de volgende gegevens: naam, telefoonnummer, emailadres, factuuradres.