Sterke Kanten

Werk je als coach, trainer, adviseur of HR-professional en wil je de sterke kanten van mensen bekrachtigen? Volg dan deze trainingsdag ‘werken met sterke kanten’. In één trainingsdag leer je over de theoretische onderbouwing van de VIA Character Strengths © én diverse werkvormen om sterke kanten in de praktijk toe te passen. Met behulp van het Sterke Kantenkaartspel dat je bij de training krijgt, kun je direct aan de slag met cliënten, deelnemers, medewerkers en collega’s.

Mensen die hun sterke kanten gebruiken, ervaren meer welbevinden, zingeving en betere relaties. Ook presteren ze beter in werk/school en gaan ze beter om met stress en uitdagingen *.

Training ‘werken met sterke kanten’

In deze training krijg je de wetenschappelijke achtergrond van sterke kanten: wat zijn de voordelen van het gebruik van sterke kanten? Vervolgens leer je om sterke kanten toe te passen in jouw werk. Hoe stimuleer je de ontwikkeling ervan bij cliënten? Hoe gebruik je sterke kanten in teams of op het werk? Je oefent met werkvormen om sterke kanten te ontdekken, te ontwikkelen en in balans te brengen.

Praktische informatie

De trainingsdag is bestemd voor elke coach, trainer, adviseur of HR-professional die zich wil ontwikkelen in het werken met sterke kanten. Op donderdag 16 mei staat de volgende trainingsdag gepland. Heb je interesse om deel te nemen aan deze trainingsdag of wil je de training incompany organiseren? Laat het ons weten via matthijs@bureauvoorpositievepsychologie.nl.

Op de volgende datum vindt de eerstvolgende train-de-trainer plaats:

  • Donderdag 18 juni 2020 (Instock, Utrecht), 9:30 – 17:00 (inloop 9:00). Met bus 28 (elke 8 minuten) vanaf Utrecht Centraal Station ben je hier in 5 minuten.

Per groep is er ruimte voor 16 deelnemers, de training gaat door bij minimaal 8 aanmeldingen. De investering bedraagt € 325,- (excl. 21% btw) en is inclusief lunch, artikelen en ons eigen Sterke Kantenkaartspel.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar matthijs@bureauvoorpositievepsychologie.nl. Vermeld daarbij je naam, factuuradres en eventuele dieet-/allergieinformatie.

Sterke Kanten

Meer over sterke kanten

Wil je meer weten over sterke kanten? Lees deze Engelstalige blog van één van onze trainers over de verschillende sterke kantenclassificaties.

Op maat

Wij bieden deze training ook op maat aan. Heb je interesse in deze training? Neem contact met ons op (info@bureauvoorpositievepsychologie.nl). In overleg kunnen we bepalen wat de beste vorm en tijdsinvestering is voor jouw situatie. Als je interesse hebt in een training sterke kanten of een training psychologisch kapitaal voor jouw bedrijf of team, kun je ook contact opnemen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@bureauvoorpositievepsychologie.nl. Vermeld daarbij je naam, factuuradres en eventuele dieet-/allergieinformatie.